Contents ...
udn網路城邦
dermes 激光脫毛特約:魔鬼在細節裡?!
2017/07/19 17:14
瀏覽239
迴響0
推薦0
引用0
dermes 激光脫毛以TKS技術追撃毛毛內嘅黑色素,去除深色顯眼毛毛,比起DIY脫毛,例如用剃刀同拔毛機,更加有效。因為dermes嘅脫毛技術係由毛髮底層去除黑色素,並唔係去除肌膚表面毛毛咁簡單。

Miss Natasha Lam 仲話dermes係最著重細節,因為佢做完脫毛第2日,仲收到dermes治療師溫馨提示,超warm ❤


【魔鬼在細節裡 😈】
若然仔細咁睇,會發現我小腿有不少毛毛,好影響我著裙時嘅效果和觀感,毛毛真係好魔鬼呀!
試過好多DIY嘅脫毛方法,例如剃刀同拔毛機,辛苦之餘,毛孔隨時會發炎,又會有黑色點點… 脫毛的確好煩!為咗唔想再煩,我決定要做激光永久脫毛!所以我搵咗dermes!
相比我之前嘅各種DIY方法,激光脫毛真係另一種感受,我感受到「著重在細節裡」,治療師先幫我冰敷小腿,令我皮膚舒緩,喺做激光嘅過程又經常問住我有冇咩感覺,我就不停答「冇咩感覺呀 😄」,45分鐘就已經完成咗我小腿需要脫毛嘅地方,小腿嘅毛毛明顯唔見咗好多,毛孔好乾淨皮膚好光滑,好期待6星期後再去做第二次呀。
第二日,收到治療師嘅短訊提我搽Lotion,dermes真係著重在細節𥚃呀!

🤗 㩒呢條Link:http://bit.ly/DKOLK0517F
就有限時3選2全個部位免費體驗啦!完成體驗仲送妳Bioderma 皇牌保濕精華~ 白滑完仲可以保濕!好似小天使咁take care 你的肌膚!

本文轉自:https://www.facebook.com/missnatashalam/posts/1261163484001874

相關文章:

dermes激光脫毛專家連bikini毛毛都搞掂咗❤自信返哂黎❤

自己用剃刀剃毛毛,剃極都唔清要投訴?dermes激光脫毛就冇呢個問題

dermes 激光脫毛專家幫你解決"美人生鬚"呢個女生小煩惱

dermes激光脫毛幫你同毛毛 say byebye

全站分類:休閒生活 時尚流行
自訂分類:不分類
下一則: The combination of colors
你可能會有興趣的文章:

限會員,要發表迴響,請先登入