Contents ...
udn網路城邦
Rental Mobil Malang di NAYFA Trans
2017/01/22 19:22
瀏覽54
迴響0
推薦0
引用0
Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Hoewel het misschien niet per se veel kanshebbers in de professionele rally running te slaan, mits goed uitgerust, het zou een mededinger in amateur-evenementen geworden. Hoe dan ook, de Juke is leuk op zoveel niveaus dat deze vergelijking van 0-60 keer is meestal gewoon een andere manier om te bewijzen dat, terwijl de Juke niet het einde-all kan zijn, zijn-all voertuig voor iedereen, het is een leuke voertuig niet uit hoe je het schijfje. Ja, er zijn haters. Het is een polariserende ontwerp, na al, maar de Juke heeft een veel liefhebbers ook. Wat doe je met de jouwe?

Denk aan het wachten op de Tesla Model 3 is een idee dat misschien Tesla moeten Nissan contract te productiecapaciteit te krijgen. Niet Nissan bouwt de auto, maar als Nissan overnam productiecapaciteit konden ze opvoeren sneller. Wat denk je? Het lijkt erop dat beide bedrijven een goede match voor elkaar zou kunnen zijn. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Tesla heeft het opvoeren van de productie capaciteit, terwijl Tesla heeft een groter bereik LEAF te concurreren met Model 3. Indien Tesla is laat op Model 3, die kopers, die al een bestelling hebben gezet, kan niet wachten. Toch, Nissan heeft veel van de productie capaciteit. Ik weet niet hoe een mogelijke deal tussen Tesla en Nissan eruit zou zien, maar op de korte termijn Tesla wat hulp in dat gebied zou kunnen gebruiken.

Zo niet, wat als Nissan publiceert tot 200-300 range LEAF in 2018? Hoe zou potentiële Tesla Model 3 kopers reageren? In feite zou deze nieuwe technologie range Nissan LEAF uit te breiden tot 338 mijl. De meeste autofabrikanten niet willen elektra hoe dan ook te maken.

限會員,要發表迴響,請先登入